Baby 2020

3hari lepas saya dah ditahan wad sebab ada contraction dan dah bukak 2cm... selama 2 hari dduk wad, jalan bukaan masih sama... dan dibenarkan balik sebab saya takda turun tanda... dan contraction pun on off je... macam2 dah buat.. ketuk ketampi.. bersama suami pun sudah... turun naik tangga pun sudah.... 😨😨😨 Doakan saya dipermudahkan bersalin secepat yg mungkin....

Baby 2020
1 Trả lời

Semoga dipermudhkn urusannya ya puan.. doakn saya jugak tngh tnggu hari