Alhamdulilah.. selamat bersalin kembar 35minggu

Tak larat bawak perut, tulang pelvic pun da rengang.. Turun tanda2 dr 32minggu.. bukaan 1cm tanpa tanda2.... 34minggu bukaan 2cm contraction makin sakit dan selalu .. terus admit wad sbb anak dah nk msk kelima.. 1hari di wad observation 2hari di wad hdw 2 hari di wad biasa balik. Alhamdulilah.. menangis bila melihat 2ketui ni turun ke bumi.. masyaallah.. menangis sebab rasa syukur yg tak terhingga.. hilang rasa sakit.. Doa saya, pada yg menghitung hari, penuh debaran, moga selamat bersalin dan dipermudahkan urusan.. Moga2 ganjaran pahala ni diterima oleh allah 😭😭

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Tahniah mommy. Moga dipermudah urusan berpantang

1y trước

Terima kasih..

Alhamdulillah, tahniah, selamat berpantang..

1y trước

Terima kasih