Alhamdulillah selamat bersalin baby boy. Nikmat sakit contraction yang maha kuat takkan dapat dilupakan ? sangat sangat menguji kesabaran keimanan seorang bakal ibu ? syukur ya Allah semuanya selamat ? just got a bun fresh from the oven ???

123 Các câu trả lời

Tahniah atas kelahiran yg ditunggu...selamat berpantang n jg baby molek2 tau :-) :-) :-) nikmat contraction tu,jdkn sweet memories...

5y trước

Thank you mommy 🥰

😊😊😊 tahniah sis.. Kesakitan bersalin adalah pngalaman yg sukar di gambarkan kan dan hilang sejurus baby keluar..

5y trước

Alhamdulillah hiksss thank you mommy. Yaa betul tu dan kesakitan dia akan berbeza bagi setiap ibu yang melaluinya 🥰

Tahniah sis. Saya pun baru lepas melahirkan. Sehari after sis, 3/10 baby girl. Selamat menjalani fasa berpantang ❤

5y trước

Alhamdulillah waaaa ada geng. Hehe selamat berpantang jugak mommy gojesss 🥰

alhamdulillah, tahniah mommy..slmt berpantang 😊 sy pun tak tahan sakit contraction tu 😁

5y trước

rezeki msg2 kan mommy..masa tu mmg pikir nk jumpa bby je..hehe

Alhamdulillah...😍😍😍 Doakan saya ye selamat bersalin insyaAllah...3/1/2020

5y trước

Aamiin...terima kasih 😊😇

Congrats sis... Slamat bpantang.. Enjoy your moments with your newborn 👣💕

Tahniahhh.. sy lg 3w lg smpai due.. berdebo2 rasenye wlupun anak no 3. Haha

5y trước

Hehe. Sbb yg no dua tu da 4thn.. tu yg berdebo.. lama da xmasuk lr tu. Hehe

Huuuuu seram plak bace... Papepon congrats & selamat bpantang sis..

5y trước

Hahahah takpe keep positive yaaa. Moga dipermudahkan urusan mommy 🥰

Alhamdulillah..tahniah..dan slmt berpantang ea 😉✌️

alhamdulillah syukur .. tahniah sis selamat bersalin😊