hari ke-3

3 hari berpantang selepas kehilangan baby. YA ALLAH berilah aku sekali lg peluang utk menjaga Amanah-Mu. Mohon doa rakan2 sekalian...

49 Các câu trả lời

Aamiin, Inshaa Allah. sayapun pernah kehilangan baby dulu, banyakkan bersabar ye...

5y trước

InShaaAllah. Tq momy

Salam takziah sis. In Shaa Allah ada rezeki lagi lepas ni. Banyakkan bersabar ye.

5y trước

Tq momy. Aamiin Ya Rabb... mudah2an... InShaaAllah.

semoga dipermudahkan semuanya..senang nak ckp tp sukar menghadapi... sy paham...

5y trước

Aamiin... tq momy. InShaaAllah. .. mntk2 boleh hadapi smue dugaan ni...

Aamiin. Moga ada rezeki selepas ni, jangan berhenti doa dear ❤️

Innalillahiwainnailaihrojiun.. Semoga Allah gantikan dengan yang lebih baik..

5y trước

Tq. Momy. InShaaAllah, Allah nk persiapkn sy utk jdi ibu yg lebih baek.

Semoge sis tabah. Allah takkan uji umatNya kalo umatNya tak mampu.

Sabar yer sis.. Semoga tabah n redho segala ketentuan Allah.. Inshallah..

5y trước

Tq sis. InShaaAllah. .

Bnyakn bsabar sis.. Sy yg tak fhm situasi sis pon nak nanggis😢😢

5y trước

Ikhlas dari hati sis.... Setiap yg berlaku ada hikmah.. Sis kna bnyak rehat, bsabar..

Amin2 semoga dikurniakan rezeki zuriat buat akak. 😘😘

Pengalaman yg same setahun lalu.moga diberi kesabaran pada sis.

5y trước

Tq momy.. all your prayers means so much to me.