Mohon doa kalian

ya sayang.... ibu tggu... Ya Allah permudahkan lah ibu2 yg sedang menanti kelahiran Amanah-mu, berikanlah kami rezeki melahirkan secara normal tanpa koyakan dgn sakit yg sekejap.

Mohon doa kalian
39 Các câu trả lời

Harini 39 weeks,dari jam 8 pagi perut sakit dan keras,setiap 5 minit. .sy blm p hsptl lg,sy xtau klu tu signal baby,lg sy keliru sbb tanda blm trn lagi. .hrp2 Allah permudahkan sgala urusan momy2 july. . Dan bln seterus nya. .

4y trước

Semoga Allah permudahkan. setiap 5 minit dh nak smp waktu kan... Semoga Allah lindungi sis n baby.

Semoga pjlanan bersalin sis scr lantar..Amen sis.. doakan saya juga dapat lihat baby dlm rahim saya.. Amen..

4y trước

InShaaAllah. mudah2an same2 dpt besarkn anak2 kita. InShaaAllah

Allahumma aaminn...aaminn ya rabbal 'alamin...moga semua urusan para ibu diprmudhkn...inshaaAllah

Aamiin Ya Mujib. Esok dah masuk 39w Semoga dipermudahkan semua urusan ibu2. Aamiin...

Aminnn ya rabb 🤲🏼, saya pulak due 15/7/20 ni.. dah 39 minggu 1 hari..

4y trước

Bru ii nak ade tnda, bru dtng tanda mengeras je dri tady petang..

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk dan baby Aamiin

4y trước

InShaaAllah. trima kasih. utk sis juga.

semoga urusan brsalin dipermudahkan untuk sis n bby,,amin.

4y trước

Aamiin ya Allah. tq. utk sis juga. InShaaAllah

Sama lah saya 38w.. Tak sabar nak jumpa baby.. Amin2

4y trước

Amin2.. Terima kasih sis

Insya Allah.. Aamin.. Xsabar rsenye kn..

4y trước

InShaaAllah. tulah..😍😍

Semoga dipermudahkan segala urusan amin