hari ke-3

3 hari berpantang selepas kehilangan baby. YA ALLAH berilah aku sekali lg peluang utk menjaga Amanah-Mu. Mohon doa rakan2 sekalian...

49 Các câu trả lời

Amin.. Kuatkan semangat sis. Pantang elok², nanti usaha lagi. Semoga dipermudahkan. Sy pun baru keguguran 24/6 lepas dan masih in process utk menerima. InsyaAllah moga² kite dikurniakan rezeki jadi mommy lagi :)

5y trước

Aamiin Ya Rabbil alamin... alahai... sy pon doakn sis redha... masih kuat ingatan kt baby walo skejap je Allah pinjamkn..

takziah sis . saya doakan semoga sis tabah ye hadap dugaan yg allah bagi .. moga ada rezeki lagi untuk sis . kawal emosi ye sis masa berpantang ni 😊😊..

5y trước

Tq.momy. InShaaAllah. .. sedang blja menerima. InShaaAllah

Sama. Smlm admit. Dugaan. Ya Allah semoga ada hikmah di sebaliknya. Semoga diberikan kesempatan lagi untuk merasa nikmat yang dikurniakan ini.

5y trước

Allahu... smoga sis tabah. Sy pon msih x boleh nk lupakn baby walau hanye 7w Allah pinjamkan. InShaaAllah. .. Allah nk persiapkan kita utk jdi ibu yg lebih baik. Aamiin Ya Rabb.

moga Awak di beri ketabahan untuk menghadapi segala ujian dari Nya. Sis kuat. inshAllah. ada rezeki selepas ni. Ur story remind me for my child.

5y trước

Tq momy. Aamiin. .. mudah2an. Walau skejap, tp x kan pernah lupa...

Innalillahiwainnailaihirojiun. Takziah sis. Moga Allah sediakan berita baik selepas ni. Get well soon. Rest. 🤗

Amin. Insya Allah ada rezeki untuk awak lepas ni. Percaya pada ketentuan allah and kuat lah menghadapi ujiannya.

Maaf tanya,baby lahir meninggal or keguguran?semoga tabah...saya dah 5 hari berpantang sbb gugur ms janin 8 minggu

5y trước

Oh. Sy arini scan, first time tgok heartbeat dia, then esok pg ttiba bleeding n trus kluar... hancur luluh rase hati...

Banyakkan rehat. Istighfar dan selalu berzikir. Elakkan berasa sedih ya sis. InsyaAllah ada lagi rezeki nanti.

5y trước

InShaaAllah. .. Aamiin3. Tq sis... mudah2an. Sdg blja menerima... InShaaAllah

Aminn..semoga tabah sis..nasip kita sama berpantang tnpa baby😭semoga allah memberi kita rezeki lagi

5y trước

InShaaAllah. .. mudah2an... bru ni ad dgr nk rahim kuat, kene mkn sayur jagung kecik tu bile dah lekat. Wallahualam.

Takziah sis. ats apa yg jd.. Bertuah awk ada ahli syurga yg tunggu. Allah is the best of planner