❤️

3 bulan da awak,sakit dlm LR masih teringat2 lg ?

❤️
22 Các câu trả lời

masyaAllah, comelnya bby ,moga membesar dgn baik & sihat ya syg 😍 doakan sy juga moga cpt2 dpt bby ya akk ☺️

4y trước

Tq dik..insya allah akak doakan sume mommies dlm ni diberikan rezeki zuriat dr ALLAH SWT..teruskan berdoa n usaha ye dik,pasti ade rezeki dr ALLAH nti..tq doakan ank akak 🥰

Hahaha..so true! Bila anak dah 2 bulan,3bulan dan seterusnya.. kita yg ibu2 ni masih trasa lagi saat2 dlam LR.🤧

4y trước

Betul tu sis..🙈🤗

Hii 🙋🏻‍♀️. Mama saya kata comelnya awak. Nak kawan boleh? Nama saya anas. Umur 4 bulan 🤗

Saya pun masih ingat lagi sakit bersalin & jahitan tu semua. Rasa rindu pula 😂

4y trước

Aah btl sis,skang bila ank da besar rindu sume 2 hehe..nk mengandung lg takut skt dlm LR 🤭

Comel betul ... semoga membesar dgn sihat ye baby💕

4y trước

Tq anty..alhamdulillah doakan sy 🥰

Sama lah, ni anak nak masuk 6 bulan dah

Comeynyer alahai.. Ape yg suka sgt tu.. Hehe

4y trước

Pandai borak n senyum skang,suka la 2 borak gn ummi hehe 😊

Eyy comelnyaa dia sengih 🤭🤭

Alahai comel sgt awak ni

Alo3 manis nye awk😘