Nur Annaila Sofea

sekejap je anak ibu dh 3 bulan ...?...sakit brsalin pon msih teringat2...?

Nur Annaila Sofea
14 Các câu trả lời

Seriaunya. Saya baru 34w dah start rasa nervous semua ada. Macam2 fikir. Minggu ni nak siapkan semua baju2, sebelum ni dah buat dlm 50%. Moga mummy boleh doakan sy mudah bersalin ye & baby sihat.

4y trước

Sama la kita

jgn kata 3bln,sy dah 2 tahun berlalu pun masih terasa sakitnya cntrction n kena jahit tu😭adui harap2 yg ke dua dpermudahkan

4y trước

haha tula sy induce belon seharian, tido pn bising.. kesian org sbelah xdpt tido sb asyik dgr kita mngerang ksakitan, kita xsdr msa tido tu tp tdgar dia bgtau kat mak dia😂

Comey nye awak nur annaila sofea... bam2 tubuh... sama dgn ank unty 3 bulan jugak.. semoga membesar sihat dgn jaya nye..😍

4y trước

tq sis...same jgk dgn anak sis...semoga membesar dgn sihat yee...😘

Bam.. Bam nyaaa... 😘😘😘 Smoga membesar dgn sihat ye adik comel.. 😉

4y trước

Wlcm.. 😊

Bambam nye.. Ank sy sbln lbeh.. Mseh blm smgt.. Ada campur susu fm ke..

4y trước

mmg kne campur sis...sbb sian baby xckup susu....sy pon trpkse cmpur sbb baby xpuas nyusu...

Comelnya dia... Boleh tau apa maksud nama annaila.. sedap nama tu..

4y trước

boleh sis...mkne yg baik tu...insyaallah....🥰

Comelnya awok. Pipi nk p mana??

Atototo so cute ♥️😍

Nk bby girl gak😘

comelnyeree