Tentang saya

2hingga 3minggu sy asyik mkan banyak.suami tgk sy pn heran biasa tak cmtu.. setiap pagi sy melantak 2bungkus skli nasi pagi.. tgh ari mlm lagi pastu sblom no tdo mkn lagi.adoii ... xmakan kang xleh nk tdo.. keje aku asyik mkn je.. ckup sbln delay peyed 2 ari rsa tegerak haty nak Test upt.. Alhamdulillah upenya Allah SWT hadirkan malaikat kecil dlm rahimku.. Alhamdulillah syukur yaAllah?.. hamil setelah keguguran 5bulan lepas♥️

13 Các câu trả lời

tahniah sis tp cuba mkn sikit2 je tp kerap ye sis.. jgn mkn tlalu byk trus tkut knaikan brt bdn yg drastik myumbg kpd gdm plak.. smoga sis n kdungan sihat2 je smpai bsalin ye

Suami sy pon suspek sy pregnant sbb bila tgh mlm je lapa...suruh suami tapaukan mkanan....dia mmg dah agk sy pregnant..bila buat test mmg pregnant alhamdulillah😊

Mkn byk ok je depends on activity puan. Ada org mmg kena mkn byk sbb kerja dia perlu tenaga byk, so bila mengandung perlu extra sikit (bkn mkn utk 2 org ye).

Tahniah sis. Semoga dipermudahkan. Sy dulu lepas check upt terus morning sickness. Masa xtau elok je mkn mcm2 hehe..enjoy ur journey.

Alhamdulillah, tahniah! Semoga Allah lindungi sis & baby selalu. Aamiin.

5y trước

Aaminn trima kasih sis♥️

Tahniah sis. Semoga Allah permudahkan segalanya.

Alhamdulillah tahniah sis..jg dri bebaik ea

5y trước

Ta awk😊

alhamdulillah tahniah sis

Barakallah.. Tahniah😘

Alhamdulillah tahniah