Alhamdulillah setelah 6 tahun, Allah hadirkan lagi malaikat kecil dalam rahimku.. doakan yang baik2

Moga dpermudah segalanya hingga akhirnya nnti.. 🥰🥲 rasa mcm anak first debaunya sbb 6 tahun kosong . Doakan yg baik2 ya kawan2 semua.. #bantusharing

4 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah sis. doakan saya juga tuk baby ke4. saya 1st gugur. lepas 2 tahun lebih bru prgnt n bersalin. pstu setahun lebih prgnt tp gugur lg. skrg da 3 tahun lebih menanti. harap ada rezeki tahun ni tuk prgnt juga.

9mo trước

smoga allah makbulkan doa2 sis aamiin

Saya 8 tahun, Alhamdulillah tahun ni baru merasa tu pun baru lagi semoga semuanya baik2 saja.

9mo trước

Saya ambik cuti tanpa gaji 2bulan, sbb tak nak apa2 berlaku sekarang bedrest ja tak buat apa2. Semoga ada la rezeki saya & kita semua utk menimang cahaya mata, InsyaAllah.

tahniah sis . sy 7thn kosong .. thn ni alhamdulillah rezeki 🥰

9mo trước

alhamdulillah 😍😍😍 sya tumpang gmbira

aamiin ya rabb