injection kancing gigi..

2.7.2019 aritu injet kancing gigi.. Sampai sekarang masih sakit lagi tangan ni... ?? Memang lama ke baru nak ok ye?

35 Các câu trả lời

Normal sis saya kurang2 3/4 hari bru ok ... klau tk ok refer ke doktor ye sis

Sy bru 2hri lpas inject...sakit bengkak masih terasa lg lbh2 time nk baring..

saya dulu sampai bengkak tempat injection tu sis. takpe lama2 nanti ok 😂

Tumpang tnya inject kancing gg kena inject d mna ya? Tmpt yg ambil darah ka juga?

5y trước

Kat bahu...

Sya sbulan tnggal bekas mcm lebam..sakit dlam 2mnggu mcm tu..

Lmanya sakit..sy 3hari da ok..refer doc blk..klo boleh tuam ng air suam

Try sapu limau nipis kt tempat injet tu. Sya tk kena lgi, bru 20 week

Maaf tumpg tanya.. Injection kncing gigi kndungan minggu ke berapa ye kene?

5y trước

Oohh sy dah 24w lom kene lg.. Mungkin lps ni.. Terima kaseh ye

Terima kasih mommy2 semua atas komen2nyer... 😍😍😘😘

Sy kne inject 25hb ni. Risau gak. Tkthu cmne nnti.. huhu