Batuk dah hampir 3 minggu

24 week 4 day. Hi mommies. Nak tanya ada siapa tak batuk dah cuba pergi klinik makan ubat doktor beri… minum air masak banyak pun masih tak ok? Lastly saya cuba ni… ada pernah cuba tak? Tengok ingredients macam ok je untuk makan. Saya batuk sampai terkencing2… macam mana nak hilangkan kahak ni? Puas saya meludah 😓

Batuk dah hampir 3 minggu
32 Các câu trả lời

sama , nak dekat seminggu dah batuk berkahak . pergi kk dr cakap paru2 okay je , dah makan ubat pun tetap tak hilang . setiap kali batuk mesti terkencing , terpaksa pakai pempers tak daya dah nak bangun banyak kali . kandungan dah 39minggu 4hari 🥲