Baby newborn 26 hari batuk

Assalamualaikum semua ibu2. Maaf saya nk tanya, ada tak tips hilangkan batuk utk baby newborn? Baby sy dah 26 hari dan dah pergi neb dan sedut kahak dkt klinik tp batuk still tak hilang. Dah cuba macam petua tp tak jadi jugak. Ada tips lain tak ibu2. Susah hati ibu tengok anak kecik duk batuk2. 😢

3 Các câu trả lời

Ada cuba guna daun sirih tekap kt dada baby? Kalo blom…bleh cuba…basuh daun sirih bersih2,lap kering,kemudian layurkan sekejap atas dapur…daun tu suam2 bru tekap kt dada ank depan blakang,balut ngan barut…buat sekerap mungkin…insya’Allah batuk akan hilang…sbb penah cuba buat kt anak..buat malam sblom tido tu,esok tu alhamdulillah da kurang

Kerapkan susu ibu

kerap bf