Batuk berpanjangan

Hai Nak Tanya mummies kat sini.. Ada tak Alami batuk² pda mlm².. since masuk trimester 3 Ni Saya kerap batuk mlm².. macam² dh Cuba still tak Jalan.. skrg Ni 33 week pun Masih batuk²..

2 Các câu trả lời

Awak ada pergi jumpa doktor tak ? Sy haritu batuk doktor bg mkn antibiotik. Then sy amalkan minum lemon campur madu. Buat suam2. InsyaAllah slowly batuk pon hilang

Macam2 dah cuba tu termasuk Cuba elakkan makanan bergula, bergoreng dan pedas? Minum air kosong secukupnya dan buah tinggi vitamin C