Air Ketuban

2 hari lepas sy ada buat scan baby di klinik swasta. Saje nak tau perkembangan sbb scan yg schedule dgn KK lambat lagi. Air ketuban sy 10. Sy tanya doctor, dia cakap normal. Tp sy rasa risau pulak kalau2 leaking ke apa sbb doctor cakap kena jaga2 juga jangan sampai 7-8. Nak tunggu appointment dgn KK lagi 15 hari, risau jugak selagi tak gi KK tu. Sebabnya sy tak pandai nak bezakan leaking dgn vaginal discharge. Risau takot terlepas pandang. Apa pendapat ibu2 semua. Normal ke atau sy perlu amalkan apa2 utk tambah sikit air ketuban? 1st baby so mmg risau.

1 Trả lời

Xde apa lah.. sy 8 doc kata ok lg. Jgn bwh dr 5, tu bhya sikit... hrp semuanya xda apa..