Air ketuban

Hi. Nk tny apa yg blh kite minum utk tmbhkan air ketuban? Bru ni sy gi scan 5d, doc check kata air ketuban dlm 10-11 .. border line .. dan hampir nak berikan surat rujukan ke pakar hosp .. sbb doc klinik swasta tny sy bila next appt dgn KK .. kebetulan appt tu, nxt week .. jadi, doc suh sy tnjuk repot pd KK utk bt scan susulan semula utk chck air ketuban .. Majoriti sy ada baca posting before this , ramai ckp 10 ke atas kira okay .. jadi, sy confius + susah hati memikirkn ni ..😅 doc ckp risau ada sedikit koyak di membran yg mmbtkn leaking sedikit sedikit atau mungkin time tu baby belum pee lagi .. sbb sblm dtg scan tu, sy baru lepas lunch smntra tggu klnik open . #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

minum air masak/air kosong banyak. ade yg sya baca srh makan buah tembikai. sya mkn jgk. alhamdullilah ok dh. yg penting air masak ye sis.

2y trước

oky .. terima kasih😊

minum air kosong bnyk.. blh juga minum air kelapa.. inshaAllah

2y trước

👌 .. okay .. terima kasih ..