Ukuran Perut Baby

Sy baru selesai scan di KK. Kandungan 32 minggu. Doktor cakap perut baby kecik sikit. Tengok pada carta yang doktor lakar, di garisan paling bawah. Perlu ke sy risau? Sbb doktor takde cakap apa2 yg membimbangkan cuma sy rasa mcm risau takot perkembangan baby tak elok. Sy 1st time pregnant. Berat baby 1.52kg. Minta pendapat ibu2 semua. Lagi satu, mcm mana nak bg besar sikit perut baby? Sbb lagi 2 minggu nak repeat scan lagi.

Ukuran Perut Baby
1 Trả lời

Sama kes mcm sy sis. Doa banyak2 ye. Makan yg sihat2. Doa berat baby meningkat nnti next scan. Sy next week scan kali 3 utk tgok size perut bby. Hrap2 ada peningkatan..

5y trước

Ada masalah tak pada baby kita nanti ya? Risau lah. Lg satu rasa mcm tak normal je kalau 32w berat baby baru 1.5kg. Awak skrg bpe week? Sampai 3x eh kena repeat scan?