air ketuban leaking

sy nak tanya mcm mne nak tau,air ketuban leaking..adakah air ketuban tu leaking disertai dgn sakit pinggang..ada spe² berpengalaman x..

1 Trả lời

Hi sis. Air ketuban ni ada 3 jenis. Ada yang keluar warna putih dan tak berhenti mengalirnya. Ada pula yang keluar berserta lendir warna coklat. Ada juga yang keluar be warna merah sikit bersama darah. Sakit pinggang tu tak terasa sgat lagi waktu air ketuban memula keluar. Maybe bila dah start rasa contraction ada sikit rasa sakit pinggang