heartbeat

1st time dapat tengok heartbeat baby.. Allah je tau perasaan sy dan suami td. Terus meleleh air mata .. Allah sebaik perancang.. Seronok tak terkata atas nikmat and peluang yang Allah beri. #1stbaby

18 Các câu trả lời

Sy dah 16w5d preg. Masa scan heartbeat, doc tu pasang kt speaker. Comel je bunyi jantung dia. Syukur ya amat. Suami sengih2 je kt sblh. 1st baby jugak after 1y3m tunggu rezeki ni😇😇

Samalah mase mngandung anak pertama dulu. Bila doktor bagitau yg berkelip tu jantung baby. Hanya Allah je yg tau mase tu prasaan sye. Tahniah sis... Jge leklok...

5y trước

Tq sis.. Inshaallah akan jg sebaik mngkin.

Sama la dengan sy dan suami. First time dengar jantung baby,macam tak percaya. Kami tunggu 8 tahun lebih nak ada baby. Hari ni dah masuk 2 trimester. Syukur ;)

5y trước

Semoga dipermudahkan semuanya..sy ttc 4.5yrs

Alhamdulillah..tahniah.. Sya dpn doktor nangis( x tahu malu😂), 4thun mnunggu..dgr dgupan jantung dia buat ptma kali air mata mngalir sndri tnpa sedar..

Im so excitedd ,, hrp janin membesar dgn baik. Sbb saya bru 7week n my 1st baby jga lps lama menunggu

5y trước

Dah dngar ke jantung baby

sama sis.. mula2 scan dlu.. doc tnjuk heartbeat dia...mmc nak nges je.. happy sgt

Alhmdulillah..perasaan yg sma jgk... Take care sis

Sama la kita sis.. depan dr jugak nangis..xda malu dah..

5y trước

Tuhan je tau kan happy nya ms tu.

Alhamdulillah....tahniah sis...💓💓💓

Awak weeks ke brpe da boleh tgk hearbeat awak??

5y trước

Sy 7w blh dgr heartbeat da..booking 9w..booking baik jgn lewat2 sngt