Tips cepatkan bukaan

1. byk pujuk baby utk kluar 2. bykkan berdoa 3. bykkan bersama hari2 4. minum air kelapa hari2 5. mkn kurma, mkn nanas smpai lidah sakit dh 6. byk senaman squat, jalan itik, ketuk ketampi, lompat bintang, kagel, brisk walk, jogging, berenang 7. byk angkat berat 8. byk buat kerja, melasak sikit 9. mintak smua org doakan baby kluar cepat 10. jaga makan sesungguhnya ada lg x tips lain? sy dh buat smua ni tapi tetap steady hahaha. btul lah jika belum sampai masanya, kau terjun banggunan pon belum tentu beranak lg 🤣

7 Các câu trả lời

Tunggu je lah sis. Akan tiba waktunya. Huhu

2mo trước

Saya pun tengah tunggu hari. Due 15/5 ni. Macam2 dah buat. Penat je dapat. Skrg pasrah je lah.