Dua pertanyaan

1. Ada tips tak atau boleh tak ajar cara pernafasan semasa teran? Supaya kepala baby tak masuk balik. Risau sbb tgk akak ipar mulanya normal tp disebabkan salah pernafasan kepala baby masuk balik and terpaksa czer. 2. Orang kata minum air kelapa fresh baby keluar bersih. Boleh ke kalau nak mnum hari2?

2 Các câu trả lời

Trik nafas pnjang n teran ble ada rse cntraction tu..air klapa mnum hari2lg elok nk dekat bersalin..ni pnglmnsy 3ank bby mmg brsih doc puji sng nk cuci..

5y trước

Bby bersih mnum la..xberkerak kepala bby t..

Hi sis! Di sini ada beberapa tips untuk teknik meneran. Semoga bermanfaat! https://my.theasianparent.com/cara-meneran-ketika-bersalin/?utm_source=search&utm_medium=app Yg kelapa tu pula, memang betul. Kalau dah trimester akhir ni, sis boleh je minum air kelapa untuk memudahkan bersalin

5y trước

Okay sis. Thank you so much