Boleh ke kalau baby da masuk laluan lepas tu dia keluar balik

Boleh ke baby keluar dari laluan? Sy scan baby da masuk laluan.... Tp waktu baru2 ni, nurse nak check jantung baby and kata ha ni kepala dia.. bukan kat bwh, tp da ketepi plak? Sy tkt cara saya tidur buat baby beralih

1 Trả lời

boleh tpi x byk .. slalu nya kalau dah masok laluan mmg situ je .. tpi x mustahil pon dia blh naik balik .. mungkin juga cara sis tdo .. kalau sis cari kawan sembang meh laa join gp sya☺ https://chat.whatsapp.com/EMk5mVz8up3LyVIASI5it1 kalau x dpt masok boleh pm sya ya 01151293593