Baby breech

Hi saya dah 35w. Beberapa hari lepas cek kk baby kepala kt bawah dah cuma belum masuk laluan. Semalam saja cek kat swasta sbb nak details lebih sikit pasal baby sebelum bersalin and sono ckp baby pusing balik kepala kt atas 🥲 Ada tips tak nk bagi dia pusing bawah balik selain dari sujud lama2? Tq mommies!

1 Trả lời

takpa sis , banyak masa lagi tuuu .. nanti pujuk2 baby ya , sujud lama2 , buat senaman supaya baby turun ke bwh .. saya 36w baru baby turun laluan .. skrg dah 38w , tunggu masa nak bersalin je ..

8mo trước

Tq sis! Tapi harini kena emergency czer 😂 dtg pagi nak cek sbb baby kick kurang tetiba doc ckp ptg czer sbb air ketuban tggal sikit. Terpaksa czer sbb baby breech 😅