Sekadar bertanya

1. Ada dak pengalaman time preg ni tekak rasa berangin(mcm rasa dingin , tak selesa) and macam mana nak hilangkan rasa tu? 2. Memang perut mudah sangat berangin ka time pregnant?

1 Trả lời

no 1...reflux tu sis.. mmg mudah dpt mase pregy ni... no 3...yee...mudah berangin kite ni... jgn risau yee...bertahan n jaga mkn... semoga dipermudahkan segalanya...

5y trước

Ubat apa yang boleh makan time pregnant sis untuk tekak berangin ni