เตียงนอน

ตอนนี้ครรภ์ 27 สัปดาห์ค่ะ เริ่มซื้อของใช้รอลูกแล้วอยากทราบว่าคุณพ่อคุณแม่ใช้เตียงนอนลูกแบบไหนกันบ้างหรือเปลชนิดไหนใช้แล้วดีค่ะ อยากซื้อแต่เลือกซื้อไม่เป็นค่ะ มีเยอะมากทั้งถูกและแพง ช่วยแนะนำด้วยนะคะ

2 Các câu trả lời

We bought baby crib by Chicco Lullaby Baby Playard https://youtu.be/n4OKyY63js0 before our boy, Eric was born but his Vietnamese grand ma won't let us use for him. We spent ฿16,500 @ Mega Bangna and never used it.

6y trước

Oh this one look very nice. Today My husband just bought baby by nuna 😅 Around 8580฿ at shop in Malaysia