Fasa Kehamilan: Trimester Paling Digemari

Yuhuuu, nak tanya lah mak-mak kita dekat sini ada tak trimester kesukaan korang sepanjang kehamilan ni hehehe...Ke tiap trimester sama je? Cuba share sikit dekat komen 👇🏻

Fasa Kehamilan: Trimester Paling Digemari
45 Các câu trả lời

Saya setakat ni baru trimester ke2. Enjoy je dari trimester pertama. Sekarang dah rasa baby menendang. Lagi lar teruja. Alahan pon saya takde sangat. So okey je lar.

trimester keduaa, seronok boleh jln2 ,rse mcm x pregnant time tu،,alahan pon tkde , trimester ketiga dh start lenguh2 badan

Trim 2!! Sebab dah boleh makan tanpa muntah walaupun kadang kadang ada masa dia mai loya muntah jugak. Trim 1 tak boleh bau bau wangi peninggg

yg pertama best... klau kedua start muntah" dan x de selera mkn..demam, x best yg ketiga sakit bdan...pinggang..kram" , x best jugk

xde yang paling best just bersyukur dapat merasa ketiga² trimester...menunggu hari ni nak bersalin...doakan

Dua² xmau,,, y first sbb rajin mual muntah,, kalu third nak tido payah huhu... Saya pilih sec trimester

trimester ke tiga badan habis luka sebab gatal gatal satu badan tak tau nak buat apa lagi

sy cuma rasa penat kadang2 da jgk stress mkn ja x bg keja sama kli nie memang alah teruk

ketiga sbb tak sabar nk bersalin n pl8ng best bby asyik berkungfu je dlm perutt 😅

Tiada yg seronok melainkn baby da keluar 😂

2mo trước

setujuu😌