Baby IVF

Yesterday scan for the first time after Embryo Transfer....6 weeks.... Glad to hear another heart beat inside mommy's womb.....? This is my second baby after almost 10 yrs from the first deliver..... ???

Baby IVF
29 Các câu trả lời

semoga akak dibawah lindungan Allah. banyakkan rehat. jangan buat kerja berat and makan yang sihat2. semoga dipermudahkan.

5y trước

Aaminn... Tq dear... 😘

Wah, 10 yrs! Lama jgk tu. alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Take good care tau 😘

5y trước

Tq dear.... Hopefully semua dipermudahkan... 😘

Tahniah sis. Alhamdulillah. Comel je dia dalam tu ❤

Tahniah, Alhamdulillah 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Congratulations and take care.... ❤️❤️❤️

Congratulations! Take care sis ❤️😁

5y trước

Tq dear... ❤❤😍😍

Congratulations ❤️

5y trước

Tqvm dear ❤❤❤

congratulations alhamdulillah

Syukur alhamdulillah, yeay!

Alhamdulillah tahniah 😊