Semoga ada rezeki zuriat untuk saya dan suami

Ya allah..makin hari makin terang opk sy.. cd28.. semakin hampir due priod..makin terang opk nyee.. 18 aribln 12 ney due date period sy.. ada yang ckp opk makin terang..kemungkinan pregnant.. mudah2an ada la rezeki zuriat untuk kami suami isteri..ttc 4tahun.. bedebar rasa nya nk test upt plak.. doakan sy ye mommy semua.. ???

Semoga ada rezeki zuriat untuk saya dan suami
36 Các câu trả lời

Maksudnyer ni kali ke2.. opk naik terang 2 line (positif) dlam kitaran lpas period cd1-cd28??..

5y trước

Wah.. hr subur kita same.. cd 18.. arini sy 5 DPO. Kiraan period cycle sy 31.. so next period 25.12. Td try test opk.. line samar ( negetif) .. hihi

Amin. Semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahaya mata yg sihat.

Doakan sy mommy semua.. 🥰🥰 xsabar rasa nya nak ada zuriat sendiri..

2y trước

pregnant ke tak?

Yg ney cd24..esok tu cd25 ngn cd26.. dah xnaik dabel line.. samar je..

5y trước

Ni maksud sya tu sis... Blm +ve... Search d fb group opk upt.. dlm sana bnyk info.

Test upt plak...kot2 naik double line cmni jgk..smoga rzeki sis

Amin..moga ad rzki utk merasa anugerah Allah yg trindah😄

Ni contoh bacaan opk sis. Moga bermanfaat 🙂

Opk ni bukan utk test masa subur saja ka?

Semoga ade rezeki sis.. aamiin🤗❤️

5y trước

Aamiin🤲🤲tq ye sis..🤗🤗

Welcome to mommies group! 😘