OPK MAKIN TERANG

hi momy nak tanya ada tak yg ada pengalaman tentang opk ? yg bawah sekali tu Semakin terang ke sekarang DPO ke7 tengah plan baby ke 3 due period jangkaan 15hb macam tu . ke normal mmg macam tu bila dekat due period ???

OPK MAKIN TERANG
2 Các câu trả lời

Kalau mcm sy dulu, opk makin terang macam ni tanda2 nk preggy dh. kena jaga diri dulu and teruskan check opk. saya dulu check smpai dah nak dekat period makin lama makin terang. sehari sebelum due period saya check UPT , ada 2 line samar2. lepastu, period delay line tu dah terang sngat2 dah dua2. Awk boleh teruskan check je dulu tengok makin terang ke tak. kalau masih samar macam ni smpai period, mungkin tak mnjadi

2mo trước

a’ah sbb dulu check masa dpo 8-9 ada line mcm tu tapi samar2, bila dah masuk dpo 10 -11 masa tu line start terang and makin terang hari keesokkan smpai shari dh nak period . kalau nak tggu dpo 10 pun boleh. tgok line makin terang ke tak. sya dulu hari2 boleh test sbb sya beli strip opk tu banyak 😂

tp line xsama terang

2mo trước

haah 16/7 ni due period saya just tanya normal ke dia akan jadi macam tu ?? sbb mmg tengah plan bby ke 3 ovulasi saya dah lepas .