Assalamualaikum

Sy confius , sy cek OPK cd ke17 line agk terang , cd18 pudar , cd19 sehingga ke cd23 (harini) line makin terang.. agak2 knp ta jd mcmtu

Assalamualaikum
2 Các câu trả lời

Dulu saya pernah tanya doc. Dia kata tu maksudnya dua2 kilang telur kita berfungsi. Normally mmg sebulan sebelah kilang telur saje bekerja. Tapi kalau dua2 belah kilang bekerja dlm bulan yg sama tu takde masalah pun. Bagus lah maknanya tu. Hehe

2y trước

Opk +ve masa cd23 tu tgh due period ke? Kalau ye cuba sis buat upt test. Opk +ve time date period boleh jadi +ve pregnant jugak

Cuba sis cek guna upt 😊

2y trước

Tunggu lagi seminggu sis . InshaAllah kalau ada rezeki,opk positif tu tanda pregnant ..