❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Các câu trả lời

ANSWER :- A DONE FOLLOWING:- - samugiken - theasianparents_my MY INSTAGRAM:- - diyanarosseli 💥 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating, Model: XFLIP-360 ⭐I REALLY LOVE THIS TYPE OF STROLLER. IT IS VERY SUITABLE FOR MY KIDS. FURTHERMORE, I STILL DON'T HAVE ANY STROLLER AT HOME. HOPEFULLY THIS WILL BE MY KIDS 'REZEKI'. ❤️

Jawapan: A Saya sudah follow The Asian Parent dan Samu Giken theasianparent_my✅ samugiken✅ ig saya: ainiyusof97 Insyallah Semoga ada rezeki saya dan bakal baby yg akan lahir tak lama lagi untuk menang contest ni. TERIMA KASIH A The Asian Parent sebab beri peluang untuk sertai content Samu Giken Multifunction 2 Way Straller.

Jawapannya Adalah A Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating, Model: XFLIP-360 Ig saya @iziannadhirah Done follow : ✅theasianparents_my ✅samugiken Semoga ada rezeki saya untuk guna 2 way stroller from samugiken. Ini bakal memudahkan urusan seharian saya untuk membawa anak saya ke rumah pengasuh

Jawapan : A Saya sudah follow The Asian Parent dan Samu Giken😊 ✅theasianparent_my ✅samugiken ig saya : Sharifah Nur Shafiqah wh Insyallah Semoga ada rezeki saya dan baby untuk menang contest ni ❤️ TERIMA KASIH 🥰 The Asian Parent sebab beri peluang untuk sertai content Samu Giken Multifunction 2 Way Straller.

A. Hopefully menanglah and lucky this time. Second time participate for same prize contest and multi time participate contest held by samu giken 🤭🤭🤭🤭 Hello samu giken 👋🏻. One of ur fan is here right in front of u! 😍😍😍 Tq TAP, always come up with good tips, sharing, and knowledge for parents.

Jawapan A IG : nanarosz Breast pump & breast milk collector saya pun dari samu giken 😍 Boleh la guna sambil buat collector ❤️ Sekiranya ada rezeki saya untuk menang dapatlah sy guna masa bawa anak keluar tak perlu lagi berdukung. Terima kasih app the asian parent bagi peluang saya untuk join content 😘

Jawapan:A Ig:fawaheda_j ✅ theasianparents_my ✅ samugiken Semoga rezeki baby ku yg bakal lahir april nanti..stroller adalah satu keperluan bagi ibu bapa zmn sekarang,apalagi dgn stroller yg berkualiti,ringan dan taahan lasak meringankan lagi urusan seharian ibu bapa..semoga stroller ini milik kami ❤️

Jawapan saya A Done FOLLOW @theasianparent_my & @samugiken IG saya : @wani_kay Aplikasi TheAsianparent sangat membantu saya sebagai ibu mengandung terutama sekali ketika first time jadi ibu. Banyak ilmu yang saya dapat dekat sini. Saya sangat bersyukur dapat menjadi pengguna aplikasi ni. Alhamdulillah..

Jawapan : A Done follow Samu Giken & The asian parent. ✅️ Sudah pernah membeli barangan Samu Giken serta memberikan hadiah barangan Samu Giken kepada sahabat. Memang terbaik 👍👍 Moga anak ke dua dalam kandungan ini dapat rezeki mencuba Multifunction 2 Way Stroller dari Samu Giken 😍😍😍

JAWAPAN SAYA ADALAH : A DONE FOLLLOW IG samugiken DAN theasianparents_my MY IG: _.aleennn Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating, Model: XFLIP-360 Specification Model: XFLIP-360 Net Weight: 7.9kg Gross Weight: 9.95kg Recommend For: 0-36 Month Weight Capacity: < 15kg