Ibu dapat masih makai benda steamboat ?

Wlaupun bby 29minggu, ibu boleh makan steamboat tak ? ..

8 Các câu trả lời

saya bulan 10 haritu 2 kali sebulan,pastu smlm pun makan jugak sampai kenyang nk gerak pun susah tapi baby aktif godek² dlm perut mommy dia seronok la oot dpt mkan bnyk 🤣🤣🤣

5y trước

most welcome♥️♥️

mkn je sis..tp kna pstikan kita grill btul2 la mknn tu,jgn ada mentah2..bhaya tu..sy sejak preggy ni dh tiga kali mkn steamboat.hee mngidam punya psl

5y trước

tq sis for info ...

Selagi ada selera makan, makan je sis nnt dah berpantang takleh mkn dah 🤣

5y trước

haha...tq sis 🤗

Saya makan ja.. Jangan berlebihan.. Elakkan mana yg tak boleh dmakan..

Bley sis tp pstikn mknan mentah btul2 msk taw..

5y trước

okey sis...tq for info sis🤗

Kenapa plak xleh makan?

5y trước

Ooo

Sy makan je...cuma cepat kenyang...rasa rugi lak pergi makan..bayar mahal tapi xleh makan banyak😅

5y trước

Better control dlu..lepas tu baru makan

Dlu ms preggy tiap bulan mkn steamboat. Kena pulak opis mmg akan buat makan2 2mgu sekali. Menu utama steamboat. Puas mkn tanpa waswas. Hehe

5y trước

heheh...tq sis for info