Steamboat Grill

Ibu hamil ok ke makan steamboat & grill?

8 Các câu trả lời

Steamboat masak by batch. Semua masak, makan clear, baru tambah lagi. Kalau campur makanan mentah dan masak sekali, senang sakit perut. Grill tak de masalah, pastikan dah masak, daging tak de merah merah

Makan jer sis.. Yang penting makanan masak betul² and bukan half cook ke raw ke medium bagai tu semua..

boleh..but make sure pastikan betul² masak.. sbb ibu hamil xelok makan makanan mentah

grill hati2 sikit sbb takut xcukup masak. pastikan betul2 masak baru makan ye.

Ibu hamil trimester 1 bole ke minum air kelapa ??

2y trước

okay tq info sis 🥰

Boleh tapi pastikan masak sepenuhnya

Makanlah, asalkan cukup masak

Boleh je sis...