ada tak pregnant time study?

wife sya student nk cri yg sama mcm dia. share skit pengalaman korang, smbil nk bg dia semangat n positive vibes

2 Các câu trả lời

Bile kite msh bljar n pd yg sma prgnt kite kn kuat...tp jgn buat keje berat..jgn lasak n jgn stress..biarpun kite akan sibuk dgan kelas n waktu terhad..ubt yg doc bekalkn kn mkn..ikut time..kn kuat...jgn lemah ok

Klu kandungan dlm first trimester, kena jaga elok². Jgn stress and pastikan makanan elok. Mula² bdn akan rasa lain mcm, letih, morning sickness. Suami kena byk memahami. Bantulah isteri dari segi emosi.