student moms

ada tak sini yg masi belajar tp dah begelar ibu sebenar nya saya dah tua hahahahha 2thun lagi dah masuk 30 saya baru ambil diploma ada tak mcm saya korang struggle tak study smbil jaga anak bawah 2thun saya abru ada rezeki nak smbung belajar 🥲..ehh terluah pulak.

1 Trả lời

Tahniah... X kisah tua muda kalau nk timba ilmu. Bagus lah walaupun umur Pn dah nk masuk 3 series masih ada usaha nk timba ilmu. Semoga segala urusan Pn dimudahkan. Insha Allah struggle tu mmg struggle tp at the end of the day, usaha Pn tu akan berbalas. Keep fighting 💪 jgn mudah mengalah. Part anak tu, ckp dgn die hari2 bgtahu die, tolong doakan mummy die hari2 kuat dan sihat, ckp dgn die supaya tolong mummy die permudahkan segala urusan harian, supaya usaha Pn untuk sambung belajar dpt mengubah nasib keluarga. Budak nie faham sahaja. All the best yea Pn.