Fibroid DiLuar Rahim

My wife pregnant 16weeks. Last ultrasound found Fibroid d luar rahim. Satu di tepi dan satu d belakang rahim.. saiz 4cm dua2 fibroid. Ada sesiapa pernah ada masalah ni tak? Doktor anda bagi cadangan apa kepada anda? #dadpanik?

1 Trả lời

Sama mcm sy. Sy 18week baru dpt tahu ada 2 fibroid di blkg uterus n tapi seblh kanan. Fibroid dah mula bleeding. Jumpa O&G n dr just bg pain killer n suruh byk berehat dan tak boleh travel. Sy kena bedrest almost 2 week. Takde solution langsung. Just pain killer je. Tapi sy amalkan jus dr 4life, Riovida. Ini jus buah dan dpt kecutkan fibroid. Selamat diminum. Lepas consume sy scan lepas seminggu. Bleeding dah stop dan sakit dah takde. Saiz fibroid ada kurang sebanyak 1cm. Kena byk berehat.

5y trước

Thank you so muchhhh... Sy akan cuba nasihatkan wife sy.. Thankyou for the information...hihihi🥰