When do you usually check your social media account/s?

67 Replies

𝐼'𝓋ℯ 𝒷ℯℯ𝓃 𝒶 𝓋𝒾𝒸𝓉𝒾𝓂 ℴ𝒻 𝒾𝓃𝒻𝒾𝒹ℯ𝓁𝒾𝓉𝓎 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝒸𝒶𝓃 𝓉ℯ𝓁𝓁 𝓎ℴ𝓊 𝓋𝒾𝓋𝒾𝒹𝓁𝓎 𝓉𝒽𝒶𝓉 𝒾𝓉 𝒽𝓊𝓇𝓉𝓈, 𝒶𝓃𝒹 𝓌ℴ𝓇𝓈ℯ 𝒾𝒻 𝓎ℴ𝓊 𝒸ℴ𝓊𝓁𝒹𝓃'𝓉 𝑔ℯ𝓉 𝒶𝓃 ℯ𝓋𝒾𝒹ℯ𝓃𝒸ℯ 𝓉ℴ 𝓅𝓇ℴℴ𝒻 𝓎ℴ𝓊𝓇 𝓈𝒶𝓃𝒾𝓉𝓎. ℰ𝓋ℯ𝓃 𝓉𝒽ℴ𝓊𝑔𝒽 𝐼 𝒽𝒶𝓋ℯ 𝒹𝒾𝓈𝒸ℴ𝓊𝓇𝒶𝑔ℯ 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾ℯ𝓃𝒹𝓈 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝒶𝓁𝓁𝓎 𝒶𝒷ℴ𝓊𝓉 𝒽𝒾𝓇𝒾𝓃𝑔 𝒶 𝓅𝓇𝒾𝓋𝒶𝓉ℯ 𝒾𝓃𝓋ℯ𝓈𝓉𝒾𝑔𝒶𝓉ℴ𝓇 𝓉ℴ 𝒸𝒶𝓉𝒸𝒽 𝓉𝒽ℯ𝒾𝓇 𝒸𝒽ℯ𝒶𝓉𝒾𝓃𝑔 𝓅𝒶𝓇𝓉𝓃ℯ𝓇𝓈, 𝐼 𝓇ℯ𝓈ℴ𝓇𝓉ℯ𝒹 𝓉ℴ 𝒽𝒾𝓇𝒾𝓃𝑔 ℴ𝓃ℯ 𝒷ℯ𝒻ℴ𝓇ℯ 𝓂𝓎 𝒹𝒾𝓋ℴ𝓇𝒸ℯ. ℳ𝓎 𝓅𝒶𝓇𝓉𝓃ℯ𝓇 𝒽𝒾𝒹 𝒽𝒾𝓈 𝒶𝒻𝒻𝒶𝒾𝓇 𝓉ℴℴ 𝓌ℯ𝓁𝓁 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝒽𝒶𝒹 𝓃ℴ ℯ𝓋𝒾𝒹ℯ𝓃𝒸ℯ 𝓉ℴ 𝓅𝓇ℴ𝓋ℯ 𝒽𝒾𝓈 𝒾𝓃𝒻𝒾𝒹ℯ𝓁𝒾𝓉𝓎 𝓉ℴ 𝓉𝒽ℯ 𝒸ℴ𝓊𝓇𝓉 𝓈ℴ 𝐼 𝒽𝒶𝒹 𝓉ℴ 𝑔ℴ 𝒷𝒶𝒸𝓀 𝓉ℴ 𝓂𝓎 𝒻𝓇𝒾ℯ𝓃𝒹 𝓌𝒽ℴ 𝐼'𝓂 𝑔𝓇𝒶𝓉ℯ𝒻𝓊𝓁 𝒻ℴ𝓇 𝓇ℯ𝒻ℯ𝓇𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓂ℯ 𝓉ℴ 𝓉𝒽ℯ 𝓇ℯ𝓋𝒾ℯ𝓌 𝒶𝒷ℴ𝓊𝓉 𝒶 𝓅𝓇𝒾𝓋𝒶𝓉ℯ 𝒾𝓃𝓋ℯ𝓈𝓉𝒾𝑔𝒶𝓉ℴ𝓇 𝓌𝒽ℴ 𝓈𝒽ℯ 𝓌ℴ𝓇𝓀ℯ𝒹 𝓌𝒾𝓉𝒽 (𝒥𝒪𝒮ℰ) 𝒲𝒾𝓉𝒽 𝓉𝒽ℯ𝒾𝓇 𝒽ℯ𝓁𝓅, 𝐼 𝓌𝒶𝓈 𝒶𝒷𝓁ℯ 𝓉ℴ 𝒽𝒶𝓋ℯ 𝒶𝒸𝒸ℯ𝓈𝓈 𝓉ℴ 𝓂𝓎 𝓅𝒶𝓇𝓉𝓃ℯ𝓇’𝓈 𝓅𝒽ℴ𝓃ℯ 𝓇ℯ𝓂ℴ𝓉ℯ𝓁𝓎, 𝓈𝒽ℴ𝓌ℯ𝒹 𝓂𝓎 𝓁𝒶𝓌𝓎ℯ𝓇 𝒶𝓃𝒹 𝒾𝓉 𝒹𝒾𝒹 𝒽ℯ𝓁𝓅 𝒻𝒶𝒸𝒾𝓁𝒾𝓉𝒶𝓉ℯ ℴ𝓊𝓇 𝒹𝒾𝓋ℴ𝓇𝒸ℯ. 𝙲𝙻𝙾𝚄𝙳𝙶𝙴𝙴𝙺𝚂𝚈𝙽𝙲@𝙶𝙼𝙰𝙸𝙻.𝙲𝙾𝙼 𝚆𝚑𝚊𝚝𝚜𝙰𝚙𝚙: +𝟷 𝟸𝟷𝟹 𝟼𝟹𝟷- 𝟿𝟻𝟺𝟸