What's the most offensive remark you've heard from your spouse?

26 Replies

๐˜ž๐˜๐˜– ๐˜ž๐˜Œ ๐˜ˆ๐˜™๐˜Œ? ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฑ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ค๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜บ. ๐˜ž๐˜๐˜ˆ๐˜› ๐˜ž๐˜Œ ๐˜‹๐˜–? ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ด ๐˜œ๐˜—๐˜Ž๐˜™๐˜ˆ๐˜‹๐˜๐˜•๐˜Ž ๐˜–๐˜ ๐˜š๐˜Š๐˜๐˜–๐˜–๐˜“ ๐˜Ž๐˜™๐˜ˆ๐˜‹๐˜Œ๐˜š, ๐˜™๐˜Œ๐˜—๐˜ˆ๐˜๐˜™/๐˜๐˜๐˜Ÿ๐˜๐˜•๐˜Ž ๐˜–๐˜ ๐˜Š๐˜™๐˜Œ๐˜‹๐˜๐˜› ๐˜š๐˜Š๐˜–๐˜™๐˜Œ,๐˜Œ๐˜™๐˜ˆ๐˜š๐˜Œ ๐˜–๐˜ ๐˜Š๐˜™๐˜๐˜”๐˜๐˜•๐˜ˆ๐˜“ ๐˜™๐˜Œ๐˜Š๐˜–๐˜™๐˜‹๐˜š, ๐˜š๐˜–๐˜Š๐˜๐˜ˆ๐˜“ ๐˜”๐˜Œ๐˜‹๐˜๐˜ˆ ๐˜๐˜ˆ๐˜Š๐˜’ ๐˜Œ๐˜›๐˜Š ๐˜ž๐˜๐˜– ๐˜ž๐˜Œ ๐˜š๐˜Œ๐˜™๐˜๐˜Œ? ๐˜ˆ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜บ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฐ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฃ ๐˜ช๐˜ณ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ. ๐˜ž๐˜๐˜  ๐˜Š๐˜–๐˜•๐˜›๐˜ˆ๐˜Š๐˜› ๐˜œ๐˜š? ๐˜๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ค๐˜บ, ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜บ, ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜บ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ ๐˜ง๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ด. ๐˜—๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ค๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ 100% ๐˜Š๐˜“๐˜Œ๐˜ˆ๐˜• ๐˜ˆ๐˜•๐˜‹ ๐˜š๐˜ˆ๐˜๐˜Œ ๐˜‘๐˜–๐˜‰ ๐˜ž๐˜๐˜›๐˜๐˜–๐˜œ๐˜› ๐˜›๐˜™๐˜ˆ๐˜Š๐˜Œ. ๐˜Š๐˜“๐˜–๐˜œ๐˜‹๐˜Ž๐˜Œ๐˜Œ๐˜’๐˜š๐˜ ๐˜•๐˜Š@๐˜Ž๐˜”๐˜ˆ๐˜๐˜“.๐˜Š๐˜–๐˜” ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ฑ: +1 213 631- 9542