Apa aktiviti korang weekend ni? Komen jom!

Weekend benda apa yang paling best sekali korang buat dengan yang tersayang ya? Jom komen bawah please😘

Apa aktiviti korang weekend ni? Komen jom!
11 Các câu trả lời

memsk utk fmly sm2 msuk dpur n siapkan mkn..🤣✌🏻. smbil tu layan anak bermain bersm2 dgn husben...mcm main msk2..mewarna dan melukis bersm.... peekaboo🙈🙉....hide n seek ....main keretapi keretapi duk berderet bertiga lepas tu buat bnyi choo chooo buat acah2 main kejar2.. hehee...ank duk pling depan .nnti dia yg pling sonok berlari..🤣🤣🤣✌🏻..pstu nti bila sesi lepas dh lunch...dh rehat2 xde apa nk buat..layan ank sesi bergurau pulak..memsing buat acah2 geli2 (geletek)each others ..pendek kata memcm buat ms hari minggu nnti😂😂🤣🤣🤣melayan ank yg skrng aktif nk explore mcm2.. hehee.....lepas tu nnti start la dia pulak mengusik kami ..kalau terlelap kejap je .dia dtg bisik dkt telinga kata geli-geli pastu dia dh cuit kita dia gelak n lari2😂😂✌🏻

movie marathon diary of a wimpy kid no 1 sampai 3.. esok main jigsaw puzzle yg 500 keping sorang satu set lawan siapa siap paling cepat

hi saya ada e-book yg tunjukkan pelbagai kompilasi aktiviti bersama anak di rumah. jom klik sini FREE https://anyflip.com/qpbvl/mord/

Ajar anak2 mengeja & membaca. Selain drp itu, sertai mereka bermain sukan kesukaan mereka.

Hanya berehat di rumah. Isnin - Jumaat dah penat bekerja

tengah masak sama2..dan sama anak dan keluarga..❤

memasak mknn yg anak boleh makan

Main masak2 dengan en somi 🤭

melayan karenah anak

Custom made bangel..