Korang kalau mencuci pakai yang mana satu?

Biasa weekend ni memang orang ramai mencuci atau mengemas rumah betul tak?😆 Haah kalau time cleaning tu, korang selalu pakai yang mana satu? Kira macam wajib lah kena ada👍 Komen bawah jom😉

Korang kalau mencuci pakai yang mana satu?
52 Các câu trả lời

A .utk lap mana yg perlu di lap B. cuci lantai bilik air or mop lantai dkt hall n bilik C .biasa guna utk toilet E .utk mop lantai rumah F .bila kotoran degil sush nk tanggal kita letak ni dlu sblum sental bilik air..hehe🤣🤣🤣gigih kan kita ni .bkn apa mata xleh nk tgk segala kotoran degil yg ada wlaupn sikit .geram je rs ..😅✌🏻🏃🏃💨💨💨

Cuci toilet Cdan I biasanya.. Utk cleaning buang habuk A dan G Lntai biasa lah. Mop kne ada E dan B

Ehh mcm smua la😆

A B C D E F G H I

Guna ke semuanya

semua 😅😅

A B C D E I

A C D E H I

a,b,e,g,h,i

A, B, C, E