Pengalaman mummy anak sulung

Week 1, 2, tak ada tanda apa. Week 3: badan rasa berangin Week 4: sakit perut macam senggugut & sengal2 dada. Pregnancy test double line. Week 5: gatal di bahagian niple Week 6: mula rasa mual Week 7: dah nampak kantung 🥰 Week 8: dah nampak heartbeat 😍 Week 9▶️20: tak lalu nasi..mual2 Week 14: rasa angin2 lalu dalam perut. Rupanya baby bergerak.. Week 16: dengar heartbeat baby. Week 18: baby kick❤ Week 20: cucuk kancing gigi dos 1. Week 21▶️40: badan mula rasa panas..walaupun cuaca sejuk, tetap berpeluh. Lapar sentiasa. Week 22: dah nampak jantina Week 27: minum air gula Week 28: cucuk kancing gigi ke-2 Week 30:kaki mula bengkak Week 34: minum air gula Week 38: scan. Week 40: scan. Hari2 ke klinik check bp&urine 40week6d: deliver🤱

Pengalaman mummy anak sulung
5 Các câu trả lời

kalau saya tengok pada pengalaman ni saya dah mula ada tapi week ke 4 dah rasa loya je tekak and nak makan bende masam , dan pinggang and perut saya jadi mcm kembung normal ke ?

Alhmdulillah semoga sy pon dpt merasai nikmat Allah yg satu ni🙏🏻

wahhh sis ingt pjlnn khamiln sis😍😁 #TAPactiveusers

Alhamdulillah tahniah slmt bepntg

Aih byk sama