Nak Tanya normal ka klau before 4 week rasa cramp perut and bila dah masuk 5 week dah x rasa apa apa

Rasa biasa ja tapi upt masih double line...cuma just rasa sakit pinggang ja...yang lain rasa normal mcm tak hamil...adakah kandungan saya baik2 saja...risau

5 Các câu trả lời

Saya pun rasa masa awal2 je dah masuk 6 7 weeks dah tak rasa dah cramp tu. Tapi melayan alahan la pulak heheh

Sy tiap hari risau sis,kdg2 kta better hadap alahan kan dpda takda sbb sy pgalaman ggr 4x

saya 4week pun cramp juga bawah perut. masuk 6week dah ok.

Normal. Saya pun macam tu. Tapi deria bau makin kuat 😮‍💨

normal je tu..jgn risau, lain orang lain sintomnya