Pelincir Conceive Plus

Nk tanya ada tak yg pakai lubricant sperm friendly mcm conceive plus atau pre seed yang berjaya hamil. Sy ttc setahun. Sy mengalami masalah faraj agak kering bila bersama. Perlukan pelincir luar untuk memudahkan masa bersama tu

6 Các câu trả lời

sy pengguna preseed.. berjaya conceived mase bru gune, tp xlame gugur.. lps setahun bru lekat blk.. yes better try je salah satu usaha jgk walopon agak keras harga nye 😅 sy prefer preseed dr conceive plus sbb conceive plus mcm watery n cepat kering.. depends pd sis mne yg ok ☺️

11mo trước

shopee sis

I ada guna selepas ttc 2 tahun. Satu kali aje, dah positive. No harm trying. I pun x sure kalau pelincir tu yg work atau luck kita. Walaubagaimanapun skarang dah 3rd trimester. All the best, sis!

11mo trước

Srs ke sis? Sebab saya nak beli juga. Tapi risau susah lekat. Btw jenama apa sis pakai? Preseed ke

Sama. Saya mmg pakai pelincir, takut melicit. Baru mula pakai conceived plus, dah masuk bulan kedua, belum ada rezeki. Dah ttc 1yr 6months. Sbelum ni pakai minyak urut, tak elok sbenarnya

yg ini better tanya doc . mereka lebih pakar

maaf puan sy kurang psti ttg ini

Entah.