Mesti ibu ada yang tak kuat dengan salah satu di bawah ni kan😰

Walaupun mengandung tu antara moment paling indah dalam hidup🥰 Tapi mesti ada salah satu situasi dekat bawah yang ibu tak kuat kan😣 Kalau mommy, yang mana satu ya?🤔 Min paling lah lemah nombor 4 tu. Kadang separuh hari tunggu😭

Mesti ibu ada yang tak kuat dengan salah satu di bawah ni kan😰
234 Các câu trả lời

1 Ambil darah sebab urat halus sangat

minum air gulaa paling tk tahan 🤮

buat ujian bsp..huh penat rasanya...

1 dan 4... sentiasa rasa nak pitam,

2 - cannot lah dgn air gula tu😓

Tunggu turn check up 😫😫😫

Minum air gula plg xsuka 😂😂

tunggu turn checkup lma sgt..hmm

paling x tahan la no.4 tu lama benorrrr

4y trước

Kan. suami kalau ikut sekali boleh dari senyum tarik muka lah😂

1 gan 3 aduii lemah betul..hehe