Teringin nk jadi ibu...tpi x berjaya

Walaupon baru 3 bulan kawin tpi x berjaya utk mdptkn zuriat

36 Các câu trả lời

Takpe usaha lagi sis , saya genap 4bln baru lekat , amalkan makan asid folic . Ni yg sulong usia dah 4thn tengah ikhtiar yg kedua pulak 😊 . InshaAllah dengan Izin Nya 🤲

4y trước

Cuba search google folic asid , ada banyak jenis . Macam saya makan jenama appeton

Inshaallah ada rezeki nanti tu. Sabar dan nikmati hidup berdua. Saya tunggu 8thn barulah dpt baby kandungan ke5 dan yang lain2 keguguran. Allah beri bila tiba masanya.

Rilex suda. Honeymoon dlu. 3 bulan tu awal lagi. Jgn stresskan diri fikir nak dapatkan anak. Rilex jer. Okey. In shaa Allah. Nanti ada rezeki. 🌸

InsyaAllah sis.. Bykkan berdoa.. Berusaha.. Saya 10 tahun menunggu.. Alhamdulillah.. Allah bagi pd masa yg tepat.. InsyaAllah..

Usaha lagi sis. InshaAllah rezeki Allah tepat pada waktunya. Start dari skg mungkin dah boleh usaha mkn acid folic.

4y trước

Appeton Folic acid dan try susu anmum materna. Sy try dua ni sebelum plan nak pregnant. Buat rahim kita ready untuk ada baby 😊

Awal lagi sis, Allah nak bg ruang untuk berdua dengan husb puas2 dulu, sabar, yakin dan bersangka baik pada Allah.

Sabar sis.. Relax2.. Jgn stress2.. Awal lagi.. InsyaAllah ada rezeki dlm mase terdekat.. Aamiin.. 😊

jangan stress ,banyakkan berdoa and sentiasa positive. jaga permakanan, hormon and make sure period cantik.

4y trước

Tq doakan saya yup Aminn

Awal lagi tu sis..nanti ada la tu rezeki zuriat dtg..saya pon tunggu setahun baru dapat zuriat

Awal lgi tu..sbr ye sis allh akn bg bila tepat pda wktunya ..💕😊 in sha allh doakn yg baik²

4y trước

Yaa in sha allh 🤲YRA😊