Tips utk pregnant

haii.. nak tnye ade x tips utk pregnant ?? sy kahwin dah dkt 9 bulan .. teringin sngat nak ade zuriat ..

4 Các câu trả lời

Try guna OPK dan kira BBT utk tahu lebih tepat bila masa subur. Sis boleh try masuk Group Ikhtiar Hamil TTC dlm fb. BBT pula boleh cari group BBT dalam fb juga. Banyak membantu saya dulu. Saya pun 8 bulan kawen baru pregnant dulu. Alhamdulillah.

Bleh cuba guna ovulation test jgk sis lpas period, gud luck! 😊

beli opk test..cek waktu subur

cba sis cri jmu dlema

5y trước

dkt mne sis ade jual