Kandungan 7bulan boleh mkn tapai dan durian x? Teringin dri awal kandungan lagi tpi cuba tahan tpi

Boleh makan durian/tapai tak

2 Các câu trả lời

jgn makan tapai sbb tapai de ragi... ragi tuh paneh n bahaya bkn pd ibu tp pd baby gak. sy de kwn dlu. dia makan tapai masa pgnant then trus turun darah lepas makan.. baby dia x dpt diselamatkan.

Durian tu setakat rasa2 dua ulas okay la kot sbb durian tu berangin risau tk selesa.. Tapai tu tk silap saya mmg tk boleh.