Pukul berapa biasanya anda tidur?

Nêu ý kiến
Sebelum 9 malam
9 - 10 malam
10 - 11 malam
11 - 12 malam
Selepas 12 malam

1193 nhiều câu trả lời

19 Các câu trả lời

9mlm serentak dgn anak2. Sbb nk tidurkan mereka berdua. yg sulung nk sekolah. kalau nk tidurkan dia kne tutup semua lampu baru dia tidur. bila gelap dia nk ada org teman. Baby pun nk tidur timr tu so sekalikan aja semuanya

10 malam ke atas penat atau x tu la time dia..paling lewat 12 lah,kadang tersedar kadang nyenyak, ikut mood baby dlm perut🤭 myb macam mak diaa kot,kuat tdo,makan kurang.alhamdulilaah berat maintain

Tidur awal jam 9malam. Pastu pukul 2pagi dah terjaga dan takleh tidur sampai subuh. Lepas subuh baru mengantuk. Dan akan tidur balik sampai jam 8lebih.

3d trước

sis sama saya.. kalau time cuti tak pe lg.. ni time esok keje.. pagi2 dah ngantuk

biasa jam 9 tp jam 11pm terbangun dan x blh tdur.. suami plk dah nyenyak tdur kita kacau la janggut pegang lengan atau bgn kn minta dia usap perut.. nt subuh2 gitu bru tdo

Sejak ada baby lepas isyak dah tido. Ngantok sbb bangun susukan baby. Selagi dia bangun menyusu mlm mmg tido awal. Gunakan masa yg sebaiknya untuk qada tido 😂

selepas 12 malam nak dekat dekat due susah nak tidur lepas selalunya hantar anak sulung sekolah sambung tidur sekejap penat dia lain macam

tdk menentu.. kdg² awl kdg² xda.. ikut kepenatan sy.. kalo lmbt tido tu sbb bnyk keja mau cpt siap.. kdg² terjoin tido time kasi tido ank

susah sgt tido skrg..kalau dpt tido awal pon terjaga 2-3 pagi trus tk boleh lelap.. 38w 🥹😭

tidur awal pun akn tbangun sakit tghmlm .. tidur balik pun msti jam pkl 5-6 pagi😭

anak pertama susah nk tidur mlm.. jd kita pn berjaga lh jugak