Baby 6 bln, rutin tidur hampir sama setiap mlm. Tp masih bangun setiap 3 jam untuk myusu, normal ke?

Waktu Tidur ideal

7 Các câu trả lời

Normal. Sama macam baby saya dulu. Cumanya sebelum tidur malam tuu, bagi anak aktif dulu, sekarang tutup lampu pukul8.30/9.00pm, then akan bangun minum sekali lepas tu, akan sambung tidur balik. Tu pun bangun pukul4.30 pagi, then bangun balik pukul7/8 macam tuu. Cukup 10-12 jam dia tidur malam.

normal lah tu , okla baby puan pandai dia bangun .. anak sulung saya nak kena usik2 bagi dia bangun barulah saya boleh nyusu 😅

normal..

normal