Pendapat youulls

Waktu sesuai untuk beli barang baby ?#bantusharing

4 Các câu trả lời

beli awai pum tkpe sis . tak terasa sgt duit tu kluar ..kalau beli skli gus dlm sbulan dua tu akn trasa sgt . mcm sy 20 week dh stat beli apa yg patut .. tmbh2 pkp byk beli online je . 😊

Bli awal2. Jgn jdi mcm sy. Plan nak bli msa 28 minggu last2 smpai skrng brg msih xlengkap. Susah nak berjln klau bdn dah sarat n xsemua brg baby boleh bli online. Skrng dah 32 weeks

Bila2 pun boleh. Beli awal lagi bagus. Susun bajet setiap bulan apa nak beli.

Saya start 5 month da survey2 harga brg. Skrg 7 month da 70% ready